Hírlevél

AJÁNLOTT OLDALAK

Látogató számláló

0
0
4
3
7
4
3

Szavazás

Főoldal
2024.05.11 18:00

Hirdetés - B év - 2024.05.12. Urunk mennybemenetele

URUNK MENNYBEMENETELE - 2024. május 12.

               

PLÉBÁNIÁNK ESEMÉNYEI A HÉTEN:

 

1. Ezen a vasárnapon a 11 órás szentmise keretében lesz az Árpád-házi Szent Margit Általános Iskola tanulóinak elsőáldozása. 35 gyermek találkozik először a kenyér színében köztünk lévő Jézussal. Imádkozzunk értük, hogy hűségesek legyenek Hozzá!

Este 6 órakor a Jézus Szíve templomban koncertet ad a szombathelyi Szent Márton Városi Kórus. A belépés díjtalan. A koncert miatt a Zárda templomban este 5 órakor kezdődik a szentmise, a horvát nyelvű szentmise pedig 4 órakor.

 

2. Hétfőn a Szeretetláng Közösség tartja imaóráját a plébánián.

Ezen a napon lesz a német ajkú testvérek Fatimai engesztelő estje. 17 órától gyónási lehetőség, 17.30-kor rózsafüzér-imádság lesz a Jézus Szíve templomban, majd 18 órakor szentmise, amelyet Ginari János rőtfalvi plébános mutat be német nyelven. Prédikál Csiki Zoltán, felsőőri káplán.

 

3. Szerdán délelőtt 10 órakor szentmise lesz a Munkácsy Mihály utcai Idősek Otthonában. Délután 1 órakor felnőtt hittan lesz a Szent Erzsébet Szociális Központban. Fél 5-kor a Szent Mónika Közösség imaórája, az esti mise után Cursillo-találkozó lesz a plébánián.

 

4. Pénteken az esti mise keretében folytatódik készületünk a Jézus Szíve búcsúra. 9 héten át minden pénteken a szentmise végén Jézus Szívéhez imádkozunk plébániánkért. Vegyük komolyan a felkészülést plébániánk nagy ünnepére, és csatlakozzunk a kilencedhez!

 

5. Jövő vasárnap Pünkösdvasárnap, a Szentlélek eljövetelének ünnepe. Délután 4 órakor dicsőítő szentségimádás lesz a Jézus Szíve templomban a Mécses Zenekar szolgálatával.

 

EGYÉB HIRDETNIVALÓINK:

1. A héten a keresztség szentségében részesült Ökrös Márk és Buza Péter. Isten hozta őket közösségünkben!

 

2. Májusban a szentmisék végén, Máriát köszöntve, elénekeljük a Lorettói litániát. Kőszegfalván minden este 6 órakor kezdődik a májusi ájtatosság.

 

3. Május 21-ig lehet rendelkezni adónk kétszer 1% -ával. Az egyiket ajánljuk fel a Római Katolikus Egyház számára (technikai szám: 0011), a másikat pedig egy katolikus alapítvány javára. Ezzel nagy mértékben tudjuk támogatni egyházunk missziós küldetését.

 

4. Május 25-én, szombaton, délután 2–5 óra között jubileumi Cursillo-találkozó – Ultreya – lesz a Jézus Szíve templomban a 30 éve elindított ifjúsági cursillok emlékére. Szeretettel hívjuk és várjuk a kőszegi Cursillo-t végzett testvéreket is, különösen azokat, kik az ifjúsági alkalmakon vettek részt.  Jelentkezni lehet a plébánia email-címén koszeg@martinus.hu, telefonon vagy személyesen a plébánián, illetve a sekrestyében.

 

5. Május 16-án gyalogos zarándoklatra indulnak Mariazellbe az Árpád-házi Szent Margit Iskola diákjai. Imádkozzunk értük!

 

6. Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy egyéb fontos évfordulójukat!

-

Honlap készítés