Hírlevél

AJÁNLOTT OLDALAK

Látogató számláló

0
0
4
4
3
2
8

Szavazás

Főoldal
2024.06.08 18:00

Hirdetés - B év - 2024.06.09. Évközi 10. vasárnap

ÉVKÖZI 10. VASÁRNAP 

június 9.

 

 

PLÉBÁNIÁNK ESEMÉNYEI A HÉTEN:

1. Ma délután 4 órától fél 6-ig szabadtéri zenés dicsőítés lesz tanúságtételekkel a Jurisics téren az Árpád-házi Szent Margit Gimnázium diákjai szervezésében.

 

2. Kedden Szent Barnabás apostol emléknapja.

 

3. Szerdán este 6 órakor az Árpád-házi Iskola dísztermében, Kőszeg Város Önkormányzatának meghívására, „35 éve angyalszárnyon” címmel, beszélgetés lesz Gráf Zsuzsanna Liszt-díjas karnaggyal, Kőszeg város díszpolgárával, Magyarország kiváló művészével. A beszélgetést Kondor Katalin a Magyar Rádió korábbi elnöke vezeti. Tiszteljük meg minél többen jelenlétünkkel a rangos rendezvényt!

 

4. Csütörtökön Páduai Szent Antal áldozópap és egyháztanító emléknapja, egyben fatimai engesztelő nap. 17 órától gyónási lehetőség, 17.30-kor rózsafüzér-imádság lesz a Jézus Szíve templomban, majd 18 órakor szentmise, amelyet Fernandes Loyd Pradeep SVD atya mutat be. Szentmise után körmenetet tartunk a templomban.

Ezen a napon a Keresztény Nyugdíjas Klub Jákra kirándul. Indulás reggel 9-kor a Liszt Ferenc utcából, visszaérkezés délután 2 körül. Belépőjegy a templomba 1000 Ft.

 

5. Szombaton délelőtt 10-kor megbeszélés lesz a ministránstáborral kapcsolatban a plébánián. Délután 3-kor a foci eb keretében Magyarország – Svájc mérkőzés lesz. A plébániaudvaron kivetítőn nézzük a meccset. Szeretettel várjuk a drukkereket erre az alkalomra és a magyar válogatott többi mérkőzésére is!

 

6. Jövő vasárnap évközi 11. vasárnap.

 

EGYÉB HIRDETNIVALÓINK:

1. A héten a keresztség szentségében részesült Nagy Olivér. Isten hozta őt közösségünkben! Elbúcsúztunk Krenn Anna Elizabeth testvérünktől. Adjon az Úr örök nyugodalmat neki!

 

2. Június 19-én, szerdán az esti szentmise után a Cantus Savariensis énekkar jótékonysági koncertet ad a Jézus Szíve templomban. Az önkéntes adományokat a Beszédgyógyítás Alapítvány részére ajánlják fel, amely a Dr. Nagy László Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény iskoláinak támogatását szolgálja.

 

3. Köszönetnyilvánítás: Hálásan köszönöm a testvérek tevékeny részvételét az Úrnapja és a Jézus Szíve búcsú alkalmával tartott körmeneten. Körmeneti vonulásunk méltó tanúságtétel volt a kenyér színében köztünk lakó Jézus Krisztusba vetett hitünkről.

Köszönet illeti mindazokat, akik széppé tették ünnepeinket. Köszönet az úrnapi sátor készítőinek, kántorunknak, az énekkaroknak, Kőszeg Város Fúvószenekarának, sekrestyésünknek, diakónusunknak és a ministránsoknak, a templomot takarítóknak, a rendőröknek és polgárőröknek az útvonal biztosításáért. Köszönet a sok süteményért és egyéb felajánlásért, mellyel a szeretetvendégséget támogatták!

 

4. Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik a héten ünneplik névnapjukat, születésnapjukat vagy egyéb fontos évfordulójukat!

-

Honlap készítés